Annons

Annons

Provlagning och träning

Saftig banankaka med kaffe. Receptet får ni på lördag.

Som vanligt en intensiv helg med provlagning till både tv och tidning. Testar fem olika chokladtryfflar till Matmagasinets nyårsnummer och nästa vecka är det dags för mig att åka upp till Umeå och göra matinslag till både onsdagen och lördagen. Så det har blivit en del handling, provlagning och provsmakning. På onsdag i tv blir det burgartema men inte vanliga hamburgare. Men det kommer att bli gott, det lovar jag. Sedan på lördagen blir det kaffetema. Kaffe passar i  dessert, drink och kaka.

Hitta tid för träning

Men mellan kökstimmarna försöker jag hinna röra på mig. Min träning inför Kilimanjarobestigningen har jag hela tiden i tankarna, men ni vet det blir inte alltid som man tänkt sig. Många av mina veckodagar går åt till jobb och resor.  Men i helgen har jag i alla fall hunnit med att springa runt Kungsholmen med mina träningskompisar och idag blev det en underbar morgonpromenad längs med vattnet i Stockholm.  Som ni vet ”morgonstund har guld i mun”. I morse sken solen men det gör den inte nu. Men se bara hur fint var i Stockholm och på Djurgården i morse. Ha en fortsatt skön söndag.

Annons

Stadshuset i morgonsol.

Djurgården i Stockholm.

Vårblommor och höstlöv.

Höst i Stockholm.

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar