Annons

Annons

Förberedelser i Umeå

Förberedelser för kvällens program 18.45, SVT1.

Är uppe i Umeå och förbereder för bandning av kvällens Go’kväll. Det är full rulle i studioköket nu även om det ser tomt ut. Jag har inspirerats av min Spanienresa förra veckan. Det kommer bli lättlagade tapasrätter. Alltid trevligt att bjuda på småplock och jag hoppas jag kan inspirera er.

Mysig vinterkväll i Umeå

I går hade jag en riktigt myskväll med  programledaren Pekka Heino, han är bara bäst och lika trevlig och sympatisk som han är i rutan. Jag kommer att sakna honom väldigt mycket,  i kväll är det sista sändningen som vi gör tillsammans. Vi var hemma hos Maud som peppar och sminkar alla fina inför sändning. Hon bjöd på en härlig trerättersmiddag och vi hade så trevligt. Sedan blev det en skön promenad genom ett Umeå som var täckt med fin snö. Sagolikt fint och jag kan känna lite saknad efter Norrlandsvinter med ren vit snö.

Annons

Pekka Haino på kvällspromenad i ett snötäckt Umeå.

 

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar