Annons

Annons

Skånsk vildgris och grönt från Katrinetorps gård

Känner mig lite trött i dag det blev sent innan jag kom i säng i går efter en härlig middag med fina kollegor och före detta kollegor som jag verkligen saknar . Carin, värdinnan, bjöd på champagne och en riktig lyxmiddag med vin. Maten kom från Klein’s mat på Katrinetorps gård utanför Malmö. Jag har aldrig varit där, men är verkligen sugen på att åka dit och äta lunch. Alla de goda grönsakerna odlar de själva på gården. Den vilda grissidan smälte fullkomligen i munnen och för att inte tala om jordärtskockorna, det är de skrumpna små knölarna vid sidan om grissidan. De är inte vackra men helt underbart goda. De hade nog bakats många timmar i ugnen.

Annons

 

Laxtartar med goda tillbehör.

Fläsksida av skånsk vildgris med ugnsrostad potatis och långbakade jordärtskockor, morötter, svarta vinbär och kräm av blomsterkrasse.

Nu är jag strax på väg till en bokrelase på Malmö saluhall där Sandra Mastio ska presentera sin bok där fotografen David Back tagit bilderna. Det ska bli kul att se och det utlovas både pizza och vin.

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar