Annons

Annons

Bästa glöggtillbehöret

Bjud på en lättlagad paj som passar perfekt till glögg.

Av: Maud Onnermark Foto: Ulrika Pousette

Paj som passar perfekt till glögg. Foto Ulrika Pousette.

Längtar du efter något till glöggen som inte är sött eller något annat än pepparkakor och grönmögelost. Testa då min paj med ädelost. Den är väldigt lättgjord och perfekt om du bjuder in till glöggmingel.

Annons

Receptet hittar du här. För min egen del blir det ingen glögg i kväll. Jag ska sätta igång och testa recept till onsdagsprogrammet den 13 december på Go’kväll SVT1 . Det kommer bli julinspiration men jag kan inte avslöja allt ännu. Vi får se om mina tankar lyckas bli till goda rätter som jag vill presentera för Go’kvälltittarna. Jag har helgen på mig. Jag borde satt igång tidigare med att göra recepten, men det har varit så mycket annat som kommit emellan. Men nu ska det bli kul att sätta igång att testa. Önskar er alla en skön fredagskväll.

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar