Annons

Annons

Rädda maten med Karma

Smörrebröd och en kopp te blev min goda måndagsmiddag.

Ät gott, spara pengar och rädda miljön. Det är Karma. Om ni inte känner till det vill jag gärna berätta. För jag tycker det är en fantastisk app. Restauranger, butiker, bagerier och caféer lägger upp meddelande när de har överbliven mat som annars skulle slängas. För tänk sånt slöseri det är med all mat som vi slänger. Enkelt och smart betalar man via sin smartphone och hämtar sedan ut maten som take away och visar bara upp kvittot i telefonen. Man betalar högst halva priset för maten. Karma finns i 25 städer från Umeå i norr till Malmö i söder och cirka 400 ställen är anslutna. Det är helt gratis att ladda ner appen. Detta är inget jag har betalt för utan tycker bara att det är en bra app.

Annons

Här kan du ladda ner appen för iPhone och Android-telefoner.

I dag blev det sent på jobbet och det plingade till i telefonen från Karma för att meddela att det finns mat att rädda i min närhet.  Jag betalade via telfonen och kunde sedan bara hämta upp maten. I dag fick jag de här stora och härliga smörrebröden för 47,50 kr. Jag sparade pengar, kunde äta snabbt och gott och så var det bra för miljön eftersom maten inte behövde slängas. Det gillar jag.

Karmasymbolen

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar