Annons

Annons

Lättfixade drinktilltugg i Go’kväll-studion

Peter Warg, jag, Pekka Heino, Olof Wretling och kvällens artist. I kväll 18.15 SVT1 kan ni se programmet.

I kväll visar jag hur man lyckas med petit chouer i SVT1 kl 18.15. De fyller jag sedan med en god ostkräm och jag bjuder även på små goda ostknyten. Olof Wretling från humorgruppen Klungan och trollkarlen Peter Warg är också med i programmet. Det är alltid kul när jag får hänga lite med de andra gästerna. Speciellt när de är både trevliga och roliga som de här killarna. Sen är det alltid så bra att jobba med Pekka. Han är så profffsig och jag känner mig trygg. Som ni har läst ska han sluta och det är så tråkigt tycker jag. ☹️

Annons

Ostknyten och ostfyllda petit chouer gott till lördagsdrinken.

Själv är jag nu uppe i Norrbotten för lördagsprogrammet spelas in i förväg. Recepten på drinktilltugg hittar ni som vanligt på SVTs hemsida.  Jag lovar det blir goda petit chouer, de hade strykande åtgång efter programmet.

Här kan du se hur enkelt det är att göra ostknytena. De blir frasigt goda och med smältande ost.

Ett höstigt Boden

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar