Annons

Annons

Kallbad när det är som bäst

 

Hemma i Helsingborg fulladdad med energi efter en mysig helg med mina goa väninnor. Det blev verkligen en lyckad helg och naturligtvis blev det kallbad.  Alla hade vi hört talas om Varbergs kallbadhus men inte varit där, och det var lika fint som det ser ut på alla bilder. Bastu, 16° i vattnet och sol, vad kan man mer önska. Det ger i alla fall mig energi och det behövs för det blir en otroligt intensiv vecka när jag far runt i landet, Malmö-Umeå-Stockholm-Luleå-Boden på fyra dagar.

Intensiv vecka

I kväll måste jag testa det sista receptet till onsdagens tv. Måndag och tisdag är det italienskt event i Malmö för Matmagasinets läsare. Båda sålde slut väldigt snabbt men vi hoppas att kunna göra fler och på andra orter i landet. Så misströsta inte om du inte fick plats. I morgon lägger jag ut ett av mina italienska favoritrecept. Det är så lätt att laga och gott. Missa inte det!

Annons

Ha en skön kväll, nu ska jag sätta igång att testa och skriva recept.

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar