Annons

Annons

God fortsättning

I dag är det julefrid hemma hos mig och jag önskar er alla en god fortsättning på julhelgen.

Juldagslugn.

God fortsättning, hoppas ni alla haft en fin julafton och att de blir fortsatt en fin helg.

Juldagen är bästa dagen

I dag är det julefrid hemma hos mig. Juldagen är en av mina bästa dagar. Det finns mat i kyl och godis och kakor i skålar och burkar. Och jag njuter av blommor, tända ljus och doftande gran. Jag har inte hunnit blogga för det har varit mycket att stå i och så har jag drabbats av en riktig bondförkylning och känner mig inte på topp. Lite trist men jag står på benen och  har i alla fall haft julemys med barn och barnbarn.  I går blev det bara julfrukost härhemma och sedan firande hos svåger och svägerska i Täby. Gott och mysigt, men lite tungt när man inte mår hundra. Det har i alla fall blivit promenader i stan, på Skepps- och Kastellholmen och runt Djurgårdskanelen. Jag känner att jag måste röra på mig för det blir mycket ätande. I eftermiddag blir det julmat där det mesta är färdgilagat i kylen och med andra rätter än vi blev bjudna på i går.

Annons

Ha en fortsatt fin juldag.

Julaftonsmorgon i Stockholm

Så här vackert var det på julaftonsmorgonen på min promenad från Norr Mälarstrand och runt Skeppsholmen och Kastellholmen. Även om jag saknar snön så är det fint i Stockholm. Eller hur?

Utsikt mot Söder från Norr Mälasrstrand tidig julaftonsmorgon.

Många sjöfåglar samsas i Strömmen nedanför Operakällaren.

På väg mot Skeppsholmen.

Utsikt mot Gamla stan, slottet och Stenbecks-granen som alltid lyser julefint.

 

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar