Annons

Annons

Julbord och mysiga julmarknader

I går var det premiär för julbord och i helgen blir det julmarknad.

I går var jag bjuden på bokförlaget Semics julfest på Skansen. Det är en mycket trevlig tradition och jag vet ingen annanstans där det blir så fin julstämning. Den gamla fina miljön på Högloftet är så passande för just julfest. Det bjöds ett dignande julbord med allt gott du kan tänka dig. Till och med fanns ett vegojulbord för dem som önskade det. Även om jag är tränad på att äta mycket så kunde jag bara smaka på en brakdel för det var så otroligt många rätter.  Det blev varken buss eller taxi hem utan en skön promenad för att inte känna sig så mätt och däst. Här ska du få se lite av allt som bjöds.

Annons

Julbord på Högloftet

Julbord på Högloftet

Kakfest före gottebordet.

Mysiga julmarknader

Men när jag promenerade genom Skansen blev jag också väldigt sugen på att besöka Skansens julmarknad och de fina husen som är nu julpyntade. Det gjorde jag ofta förr men nu var det mycket länge sedan. Men jag vet inte om jag kommer att vara i Stockholm och hinna besöka Skansen. Men i  helgen är det jul på Fredriksdal i Helsingborg och det är också mycket fin miljö. Jag planerar att gå dit så jag hoppas att ruskvädret försvinner. Om inte kanske jag stannar hemma i stugvärmen. och pyntar i stället.

Julinspiration från Fredriksdal.

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar