Annons

Annons

Italien bjuder på godaste kaffet

Italiensemestern börjar alltid med en kopp kaffe så fort jag landat.

Jag har precis anlänt till Marco Polo-flygplatsen i Venedig. Det första jag gör när jag kommer till Italien är att njuta en god kopp kaffe redan på flygplatsen. I Italien får man alltid gott kaffe var man än befinner sig. Dessutom så är det billigt om man jämför med svenska priser.

Annons

Det först jag gör när jag kommer till Italien är att njuta en kopp kaffe. Smakar alltid så gott.

Dolomiterna nästa

Vi tar taxi från flygplatsen till en liten ort uppe i Dolomiterna. Som jag har längtat efter den här semestern. Skidsemestrar är bäst när man är ute hela dagarna och så älskar jag att åka skidor och i Italien får jag också njuta god mat.  Men nu är jag väldigt oroad, för jag har fått ont i mitt ena knä. Vet inte om det blev något som hakat upp sig när jag satt på huk och jobbade i torsdags med matfotograferingen. Men jag kom också på att jag slagit i knät och att det gjorde väldigt ont. Jag hoppas på det senare för då är det kanske bara lite svullnad. Men det är inte kul  för det gör jätteont när jag ska böja på knät. Åka skidor utan att böja på knäna går inte så bra.

Jag önskar er alla ett gott slut och i morgon får ni veta hur det gått. Gott slut på 2017!

 

 

 

 

 

 

 

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar