Annons

Annons

Go’kväll med tapas

I kväll bjöd jag på tapas i Go'kväll och fick träffa mannen bakom underbara tanten Babsan.

 

 

Go’kväll 22 november.

Jag har hela Sverige som min arbetsplats och världens roligaste jobb och. Jag får ofta frågan:Hur orkar du? Det är inte svårt när man får så mycket positivt gensvar från tittare och läsare. Dessutom har jag världens bästa arbetskamrater på Aller Media i Malmö  som roddar och jobbar när jag är borta från redaktionen.  Att vara uppe i Umeå på SVT ger mig energi och jag får möta så många personer som jag aldrig skulle träffa i annat fall. I dag fick jag träffa Lars-Åke Wilhelmsson, kanske mer känd som Babsan. Men i kvällens program är det Larsa som han kallas av vännerna som vi får träffa och veta mer om. Jag gillar verkligen Babsan,  men det är lika lätt att gilla Lars-Åke jag lovar.

Lättfixade rätter

Plockmat på spanskt vis.

Annons

Jag bjöd på tapas inspirerade av min resa till Spanien i förra veckan.. Det blev heta räkor, pimientos de Padron, chorizo med vita bönor, friterade auberginer med getost och toppade med honung, patatas Bravas, serranoskinka och som avslutning spansk ost, Manchego och en fikonkaka som jag blev väldigt nöjd med. Den tror jag att jag ska göra till jul. Perfekt att med som  gå-bortspresent med en bit ost.  Missade du programmet kan du se det här.

 

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar