Annons

Annons

Fredriksdal bjuder på inspiration

På väg mot julmarknad på Fredriksdal i Helsingborg. Vädret i Skåne ger tyvärr ingen julkänsla.

Vädret här i Skåne ger inte på julstämning, jag blir lite avundsjuk när jag ser alla snöbilder från Norrland. Men däremot blev jag inspirerad på Fredriksdals julmarknad i går. Alltid lika roligt att se allt fint som de har gjort i sin utställning. Här kommer lite inspiration från Fredriksdal. Att plantera hyacinter eller julros i soppterriner är väl en fin idé eller vad tycker du?

Annons

Fint att göra julplanering i gammal soppterrin.

I skalen på citrusfruktern hade skurit skåror och torkat dem. Sprider fin doft.

Välkomnande hyacinter.

Fint också att hänga hycinter.

Det blev  shopping också korvar, senap, hallonmarmelad och ost, ätbart att spara till jul. Men när jag hittade borstbindarna gick jag loss och köpte borstar av alla de slag. Känns riktigt kul att att tänka på att jag ska julstäda med fin dammvippa i gethår och elemenborste med svinborst. Ja vi får se hur det går.

I övrigt ägnade jag  lördagen till att provlaga och testa inför Go’kväll på onsdag. Det får ni se mer av nästa vecka.Ha en bra fortsättning på söndagen.

 

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar