Annons

Annons

Inte ramlat ner från berget

Glad över att ha nått toppen på Kilimanjaro.

Nej, jag har inte ramlat ner från toppen av Afrikas högsta berg om någon trodde det, eftersom jag inte skrivit något på bloggen. Men min tid räcker bara inte till. Nu ska jag bli bättre på att uppdatera hoppas jag. Jag kan i alla fall berätta att resan till Afrika och bestigningen gick bra både för mig och min väninna Anna. Det var en helt fantastisk resa som jag aldrig kommer att glömma. Längtar bara efter nästa äventyr, vi får se vad det blir. Sydamerika lockar men även Nepal och Nordafrika.

Annons

I morgon är jag tillbaks i Go’kvälls tv-kök. Det kommer att bli rikigt lättlagade vardagsrätter. På 45 minuter ska jag laga tre rätter en med fisk, en med kyckling och en vegorätt.  Klockan  18.45 i SVT1, hoppas vi ses.

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar